POLÍTICA EMPRESARIAL

La filosofía empresarial i el mercat altament competitiu que tenim a l'actualitat, de vegades costa fer-los compatibles, però entenem de la importància de cuidar la qualitat del producte, del servei i del tracte al nostre client, aportant valor afegit per ambdues parts, amb l'objectiu de fidelitzar la nostra relació. D'aquesta manera assolim ser una empresa amb llocs de treball estables i amb persones que conjuntament ens obliguem a il·lusionar per, junts, desenvolupar nous productes i serveis que ens garanteixin una continuïtat i un futur.

POLÍTICA DE QUALITAT

A RC COEMMO entenem que la qualitat del servei es un dret del client i, como tal, ha d'esser part de l'estil propi de las persones que conformen la nostra organització.

La Nostra vocació de servei, basada en la proximitat, el coneixement tècnic y la qualitat, ens ha impulsat a la implantació d'una Política que se sosté en les següents premisses:

  1. CONÈIXER I SATISFER LAS NECESSITATS I EXPECTATIVES DELS NOSTRES CLIENTS, EN SERVEIS, EN NOUS PRODUCTES I EN L'APORTACIÓ DE SOLUCIONS MÉS TÈCNIQUES. CONÈIXER I CUMPLIR TAMBÉ AMB ELS REQUERIMENTS RELLEVANTS DE LES ALTRES PARTS INTERESADES (LEGISLACIÓ, SOCIETAT, ETC.).

  1. BUSCAR LA MILLORA CONTINUA DELS NOSTRES PROCESOS QUE ENS PERMETI ÈSSER COMPETITIUS PER LA NOSTRA RELACIÓ QUALITAT - SERVEI - PREU, EVITANT DESPESES INTERNES QUE NO APORTIN UN INCREMENT DE VALOR, MINIMITZANT RISCOS I APROFITANT LES OPORTUNITATS.

  1. IMPLICACIÓ I DIÀLEG AMB L'EQUIP HUMÀ PER INVOLUCRAR ACTIVAMENT EL NOSTRE PERSONAL EN QUE AQUESTA SIGUI LA SEVA POLÍTICA.

  1. PROMOURE LA PARTICIPACIÓ DE L'EQUIP HUMÀ DE RC COEMMO, PER DESENVOLUPAR NOUS PROCESSOS, OPTIMITZACIÓ DE TASQUES, MILLORES EN EL LLOC DE TRABALL, QUE COMPORTIN UN BENEFICI PER TOTES LES PARTS INTERESADES (SOCIETAT, CLIENT TREBALLDOR, EMPRESA, ETC.) AIXÍ PODEM AFIANÇAR UN CREIXEMENT SOSTINGUT QUE GARANTEIXI UNA FEINA ESTABLE I DE QUALITAT PER TOTS EL MEMBRES DE L'EMPRESA.

  1. ASSEGURAR QUE LA NOSTRA ACTIVITAT ES DESENVOLUPA DES DEL MÀXIM RESPECTE PEL MEDI AMBIENT I GARANTITZANT LA SEGURETAT I SALUT DELS NOSTRES TREBALLADORS.

Com a conseqüència d'aquest plantejament, els nostres esforços s'orienten en:

LA BÚSQUEDA DE LA MÀXIMA EFICÀCIA I EFICIÈNCIA DEL NOSTRE SISTEMA DE GESTIÓ I ELS NOSTRES PROCESOS.

VELAR PEL RENDIMIENT DE LA NOSTRA GESTIÓ, QUE GARANTEIXI LA CONTINUITAT I VIABILITAT DE LA EMPRESA, EN UN MERCAT ACTUAL D'ALTA AGRESIVITAT I INESTABILITAT COMERCIAL.

INVESTIGAR, DESENVOLUPAR I CREAR NOUS PRODUCTES QUE APORTIN SOLUCIONS AL MERCAT I ENS GENERIN NOVES VIES DE NEGOCI.


CONTROL DE QUALITAT

DEKRA CERTIFICATION, certifica que RC COEMMO S.L., té implantat un sistema de gestió de qualitat d'acord amb la norma ISO 9001:2015. Amb aquesta filosofia involucrem a proveïdors, subcontractistes així com al personal de l'empresa en el nostre sistema de qualitat, amb la finalitat de donar una major satisfacció als nostres clients amb productes i serveis controlats.ISO
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de galetes
acceptar