HISTÒRIA

Empresa fundada l'any 1985 com a distribuïdora de productes d'embalatge. Adaptant-se al mercat RC COEMMO, S.L., actualment, es dedica a la transformació i fabricació de productes d'embalatge.


POLÍTICA EMPRESARIAL

Èmfasis en la qualitat del producte i el servei a través d'una integració total amb els nostres clientes, el que ens permet conèixer les seves necessitades i junts desenvolupar nous productes i serveis.


ACTIVITAT

RC COEMMO, S.L. fabrica i transforma diferents tipus de materials, bàsicament P.E i derivats, per la línia d'embalatge flexible d'acondicionament, presentació i protecció de productes industrials, així com distribució amb una estreta cololaboració de servei i desenvolupament de nous productes i firmes amb una filosofia empresarial afí.

GAMA DE PRODUCTES

FABRIQUEM bosses de P.E, P.E./BP, HIDROSOLUBLE, P.P., P.V.C., AIR-FOAM, AIR-FOAM+COMPLEJOS, BUBBLE, BUBBLE+COMPLEJOS, ROUNDPACK (Cantoneres amb Foam) Laminat de materials termoplàstics, tall i rebobinat de materials flexibles.

TRANSFORMEM i TROQUELEM Espumes de P.E. (reticulat i sense reticular), làmines de P.E. rígid, cartró, contra colats i múltiples productes i qualitats pels més diversos sectors. Disposem d'equips de transformació d'última generació amb taula de control numèric que ens garanteixen gran qualitat d'acabats en els nostres productes, així como capacitat de donar solucions personalitzades a les seves necessitats, sense condicionants de lots de producció elevats.

DISTRIBUÏM Materials per acondicionamient, protecció, envasat, precintat, identificació i per qualsevol requeriment necessari en els seus processos d'embalatge.

CONTROL DE CALITAT

Essent una empresa integrada verticalment, mantenim una estricte control de qualitat durant totes les fases dels nostres processos sota les directrius de les normes para la garantia de la qualitat ISO 9001.


FUTUR

Reafirmar i potenciar la política empresarial definida, en la qual creiem fermament que ens ajudarà a créixer com a persones i com a professionals del nostre sector, així com a desenvolupar productes i aplicacions que treballin en una línia cada vegada més definida i consensuada por tots, de convivència i protecció al medi ambient, aconseguint productes que siguin reciclables 100% i optimitzin el seu ús.


Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de galetes
acceptar