FILM plàstic
Bossa NWV
Bossa NWV Inici >> Productes >> FILM plàstic >> Bossa NWV
Bossa NWV Bossa NWV Bossa NWV
 
Producto Propiedades Especificaciones
Contactar
Catalogo PDF
Mas Productos
Otros Productos
  • Bosses en teixit no teixit de polipropilè de gran resistència mecànica, per materials d'un cert pes, o per estar en contacte amb superfícies molt delicades a la fricció.
  • La fabricació del nonwoven en polipropilè, és en làmina i això en limita les seves possibilitats, malgrat això, es poden fer bosses, tubs, làmines irregulars o bé enganxar-lo amb altres materials com per exemple amb bombolla (veure BB nonwoven).
  • Possibilitat de fer fabricacions especials amb material nonwoven amb major o menor gramatge en funció de les seves aplicacions (veure FILM a mida).
  • Els acabats poden ser diversos, des de portar solapa amb tanca adhesiva, que pot ser permanent o removible, nansa ronyó per bossa de boutique, fins a la seva personalització per flexografia.
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu us. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de galetes
acceptar